Home » Blog » Welkom op onze nieuwe website!

Welkom op onze nieuwe website!

Vasovasokliniek blijft zich verder ontwikkelen. We zijn ondertussen meer dan 10 jaar oud en hebben al meer dan 1500 herstel operaties uitgevoerd.

In de afgelopen jaren hebben we langzaam maar zeker onze service steeds toegankelijker gemaakt. Vooral door goed te luisteren naar u en uw partner.

Uw feedback heeft gezorgd voor een steeds gemakkelijker proces waarbij u nu nog maar een keer in het Slingeland hoeft te komen. En zelfs die keer is kort en gelukkig bij bijna iedereen pijnloos en succesvol.  

We gaan ondertussen naar de derde website sinds het begin van onze kliniek. Deze keer is de website bedoeld om u optimaal en vooraf zo volledig mogelijk te informeren over het proces dat u gaat doorlopen. We hebben geprobeerd om het zorg pad in beeld te brengen en elke stap van essentiële informatie te voorzien.

U kunt een lijst van de meest gestelde vragen inzien. We hebben een blog waarop u kunt reageren en we hebben de bekende rekenmachine meegenomen waarop u kunt invullen en inzien wat uw kans op het optreden van zwangerschap na een operatie bij ons is.

Ook maakt de website contact met ons zeer laagdrempelig waardoor u tijdens het proces ons snel kunt benaderen.

Natuurlijk willen wij mee met de tijd en laten we ons blijvend inspireren door uw feedback. Als u iets opvalt wat beter kan, nodigen wij u graag uit om ons hiervan op de hoogte te brengen.

Met vriendelijke groet

Het team vasovasokliniek

Auteur

Redactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *