Specialisten

De specialisten van de VasoVaso kliniek staan voor u klaar! Deze ervaren urologen zijn gespecialiseerd in de vasovasostomie.

Erich Taubert

Uroloog

In de zorg gaat het om aandacht voor mensen. In de jaren dat ik uroloog ben, heb ik geleerd hoe belangrijk het is om goed te luisteren en mensen duidelijkheid te geven en te helpen.

De veranderende zorg betekent voor mij innovaties omarmen en op zoek gaan naar aandachtsgebieden waarin ik de uiterste grenzen van perfectie kan opzoeken bij het leveren van kwaliteit van zorg.

Reconstructieve operaties zijn mijn passie. Herstellen wat kapot is geeft veel bevrediging bij patiënt en dokter. Bij een gelukte vasovasostomie kun je een wens in vervulling laten gaan. Daar sta ik elke morgen graag voor op.

Esther Remijn

Uroloog

Ik behandel vooral kinderen en mensen met niersteenlijden. Hersteloperaties beschouw ik als een extra kwaliteit die wij in Doetinchem al jaren leveren. Het zijn voor mij telkens weer technische hoogstandjes die ik met veel plezier uitvoer en die mij voldoening geven.

Iedereen komt met een eigen verhaal bij een hersteloperatie. Ik vind dat juist leuk. Het doet me veel plezier om mensen een tweede kans te geven. U bent bij mij zeer welkom.

Arno Geboers

Uroloog

De zorg vraagt om steeds meer expertise. Ik wil echt goed zijn in mijn vak. Hiervoor heb ik keuzes moeten maken. Mijn aandacht gaat vooral uit naar oncologische urologie. Juist doordat ik dit erg vaak doe kan ik optimale kwaliteit van zorg bieden.

Dat geldt ook voor de hersteloperatie. Door wekelijks te opereren zien we ook de kwaliteit en uitkomst van deze operatie steeds beter worden. Dit is voor mij zeer belangrijk. Ik wil mijn patiënten kunnen zeggen dat ze bij mij in de beste handen zijn.

“In de zorg gaat het om aandacht voor mensen”
Erich Taubert
“Hersteloperaties zijn voor mij technische hoogstandjes die ik met veel plezier uitvoer”
Esther Remijn
“De zorg vraagt steeds meer expertise. Ik wil echt goed zijn in mijn vak”
Arno Geboers