Home » Blog » Reacties van mensen die u voor gingen

Reacties van mensen die u voor gingen

“Ongeveer 28 jaar geleden gesteriliseerd, in juni de hersteloperatie in ’t Slingeland, en vanochtend, 28 januari wees de test uit, ze is zwanger! Da’s een wonder van mensenwerk door al jullie fijne mensen in ’t Slingeland. Dokter Remijn en iedereen, reuzebedankt!”

“In maart heeft mijn man een hersteloperatie gehad na 7 jaar gesteriliseerd te zijn geweest. Toch kwam er nog een kinderwens bij ons naar boven. Zoals ik al zei is mijn man in maart geopereerd alles voorspoedig gegaan weinig last, en mei was ik al zwanger! Helaas bleek dit een buiten baarmoedelijke zwangerschap te zijn en ben ik geopereerd en is de linker eileider meteen verwijderd. Tot onze grote verbazing was ik half juni alweer zwanger! Vandaag precies 7 weken en over 1,5 week onze eerste echo!!! Bedankt dokter Taubert.”

In de zomer van 2014 zijn we op zoek gegaan naar een kliniek voor een hersteloperatie. Eerst gingen we naar Nijmegen. Daar kregen we een koude douche; het umc opereert niet meer na 15 jaar. Vervolgens naar het Slingeland, waar we vriendelijk en professioneel geholpen zijn. Daar durfde de uroloog de operatie wél aan.
Na een sterilisatie van 20 jaar op 21 oktober geopereerd en op 30 december in verwachting!! We zijn dolgelukkig en het Slingeland ontzettend dankbaar. Wonderen bestaan echt!”

“Een jaar geleden heb ik in een te impulsieve bui mij laten steriliseren waarvan ik spijt kreeg. Afgelopen dinsdag heb ik daarom een hersteloperatie ondergaan uitgevoerd door dokter Arno Geboers. De operatie is succesvol verlopen en ik ben nu bezig met de week verplichte bankrust. Ik wil dokter Arno Geboers en iedereen die mij heeft geholpen hartelijk bedanken voor de kans die mijn vriendin en ik nu hebben gekregen. We beseffen ons dat er nog een weg te gaan is maar toch. We zijn uitermate vriendelijk geholpen door iedereen in het ziekenhuis en daar willen we onze waardering voor uitspreken. Zodra er nieuws is vanuit onze kant zullen we dit direct laten weten! Nogmaals dank!!!”

Auteur

Redactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *