Home » Kennisplein » De kosten

De kosten

Redactie
Redactie

Met welke kosten moet u rekening houden?

Een vasovasostomie in het Slingeland Ziekenhuis kost €4.290,- (prijs 2023). 

Geen aanvullende verzekering

Deze behandeling valt niet onder de basiszorgverzekering, dus de kosten moet u in dit geval zelf betalen. U ontvangt binnen enkele dagen na de eerste afspraak een factuur van de VasoVaso kliniek voor dit bedrag. Deze rekening dient u zelf rechtstreeks aan de VasoVaso kliniek te betalen. Het bedrag dient voor de operatie betaald te zijn.

Aanvullende verzekering

Het kan zijn dat u een aanvullende zorgverzekering heeft die de kosten (gedeeltelijk) vergoedt. U betaalt in dat geval zelf de rekening en dient deze bij de zorgverzekering in voor de (gedeeltelijke) vergoeding. De rekening ontvangt u van ons na de behandeling.

Verwijzing huisarts

Zorg ervoor dat u een verwijzing voor deze behandeling heeft van uw huisarts. Uw zorgverzekeraar zal hier om vragen als u in aanmerking wil komen voor een vergoeding.
Let op: Aan een intake (dit betreft ook een telefonische intake) zitten kosten verbonden. De kosten voor een intake bedragen rond de €200,-
Als u een verwijzing heeft van de huisarts, dan dienen we deze kosten direct in bij uw zorgverzekeraar. Heeft u geen verwijsbrief, dan moet u de kosten zelf betalen.

Auteur

Redactie